ISUN Alge Peptide Serum


ISUN Alge Peptide Serum

kr659,00

5.00 out of 5
1 Review

Et rent økologisk vitalitets og fuktighetsserum som regenererer celler, beroliger og gir fuktighet.

5 av totalt 5 basert på 1 kundeomtale
(1 kundeomtale)

Passer til alle hudtyper.

Inneholder Ormus elementer som kommer fra rent fjellkildevann, samt alger som regnererer huden og stimulerer fornyelse av celler og mye mer.

ISUN Emerald Sun Hydrosol passer alle hudtyper og resulterer i strålende, klar, jevn og fuktighetsrik hud som virker yngre for hver dag.

Størrelse: 30 ml flaske

Mineralrik Ormus blandet inn i økologisk neroli, rose og sandaltre med gojibær ekstrakt som er rikt på antioksidanter og polysakkarider vil gjøre underverker for huden din.

«Dunaleia salina» algen fra Hawaii er tilsatt for næring og beskyttelse og vil stimulere cellenes energi og evne til rask fornyelse. Ahnfeltia concinne (rødalgen fra Hawaii) er inkludert for å forsterke spensten til huden og kollagenproduksjonen samt reduserer rødhet i huden og øker hydrering av huden.

Olivenderivatet sodium hyaluronate gir styrket evne til å holde vann i vevet og et hveteekstrakt beroliger betennelser og irritert hud. Et kisel-magnesium mineral rikt på hydrogen ioner og koplekse synergieffekter med Ormuselementer forsterker cellemetabolismen og øker hudrepareringen og regnerering.

Påfør produktet på et renset ansikt, hals og også på øyepartiet. La produktet få trekke godt inn, 1-2 min. før du påfører serum eller et fuktighetsprodukt.

Ingredienser

1 omtale for ISUN Alge Peptide Serum

  1. 5 av 5

    :

    Dette er personlig et av mine desidert favoritt produkter av Isun. Huden blir litt sånn før og etter Emerald Sun. Anbefales mot tørr og livløs hud.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

SKU: ISUN Alge Peptide Serum - Need Help? Contact Us Leave Feedback

Categories: , , , , .

Tags: , , , , , , , , , , , .

Share