Kontakt Pink Garden

Ring oss

Alle dager mellom 8 og 20.

400 62 464

Send oss e-post

Eller bruk kontaktskjemaet under.

klinikk@pinkgarden.no

Chat med oss

Hverdager mellom 9 og 18.

Start chat

Hvordan komme frem til oss?

Pink Garden ligger sentralt i Vika – midt mellom Solli Plass og Tjuvholmen. Kommer du med bil er det gateparkering inntil 2 timer mot betaling, samt noe gratis parkering dersom det er ledig. Det er også parkeringshus i Indexbygget på Solli Plass.

Kollektivt er Solli Plass enkleste holdeplass å gå av på. Alternativt går 21 bussen rett utenfor inngangen vår – stoppet heter Obervatoriegata. Nærmeste bysykkelstativ er utenfor Hydrobygget ved Solli Plass..

Send oss en melding

Ditt navn (påkrevd)

Din e-post (påkrevd)

Emne

Din melding

Åpningstider

Vi har hovedsaklig åpent etter avtale, og vi anbefaler å booke time på forhånd, eller å ringe oss dersom du bare vil komme og snakke med oss.

Mandag-fredag: 9.00-20.00
Lørdag: 10.00-19.00
Søndag: 11.00-14.00

Kontaktinformasjon

Epost: klinikk@pinkgarden.no
Phone: 400 62 464

Adresse

Pink Garden
Parkveien 80
0254 OSLO

Firmadetaljer

Nordisk Lys AS
Org.nr: 997 995 317 MVA

Følg oss

Vi har mye å dele med deg. Inspirasjon, tips i hverdagen og enkle grep for bedre helse og velvære får du jevnlig når du følger oss.

 

Anbefalinger fra kunder, presse og bloggere

  • Lokalene var varme, luktet kjempe godt, var fin og behagelig musikk og jeg kan virkelig ikke få rost dere nok i forhold til både kundebehandling, hvordan behandlingen foregikk, hvordan lokalene så ut og i det hele tatt - var virkelig en opplevelse.. Beste behandlingen jeg noen sinne har hatt, og det sier virkelig noe for jeg har hatt en del!
    Fanny
  • Tusen takk for en utrolig deilig behandling i dag! Verdt å vente i månedsvis på den. Gleder meg SÅ til neste time! Du er så tilstede og nærværende og dyktig som gjør behandlingen til en fantastisk nytelse. Det vet jeg som har vært innom mange velvære/skjønnhetsklinikker fra ung alder!
    Anne KristinFast kunde hos Pia Meliane