Slide background

Eximia kroppsforming

Opplev umiddelbare resultater! Akkurat nå — få 3 for 2 behandlinger.

Eximia gir umiddelbare og synlige resultater innen vektreduksjon, punktslanking og velvære ved hjelp av nyeste teknologi innen ultralyd- og vakumbehandlinger.

* Fyll ut skjemaet over og få tilsendt verdikode for 3 for 2.

Eximia – tradisjon møter teknologi.
Behandlinger for helse, skjønnhet og velvære

Eximia Forma 7

1

Hva kan blokkere din helse?

Kroppens naturlige prosesser er lett påvirkelige av vår «moderne» livsstil. Forurensning fra luft, vann og mat kan hope seg opp i kroppen når systemet allerede er overbelast. Når dette så kombineres med stress, stillesittende arbeid og utilstrekkelig mosjon, er det enkelt å forstå at kroppen kan trenge hjelp.
2

Hvordan kan vi bidra?

Våre behandlinger hjelper din kropp med å naturlig fjerne avfallsstoffer, løse opp og forbrenne fett, øke blod- og lymfesirkulasjonen, aktivere cellefornyelsen og øke oksygen- og næringsopptaket.
3

Hva gjør Eximia?

Eximia kombinerer tradisjonell bindevevsmassasje og lymfedreasje med høyteknologisk ultralyd og elektroporasjon. Resultatet er en kraftig økning i sirkulasjonen i kroppen – en av nøklene til en velfungerende og sunn kropp.
Behandlingene og resultatene er vitenskapelig testet og dokumentert.

FORMER OG SLANKER

Eximia er størst i Skandianavia på figurforming. Årsaken ligger i de ekstreme resultatene allerede etter 1. behandling.

ØKER LYMFE- OG BLODSIRKULASJONEN

Behandlingen er kraftig sirkulasjonsfremmende og hjelper kroppen i gang med naturlig detox – fjerning av avfallsstoffer.

REDUSERER SMERTER VED MUSKEL- OG LEDDPLAGER

Smør ledd og fjern avfallsstoffer med økt nærings- og oksygenopptak, og få tilbake bevegelsen i systemet med økt sirkulasjon.

 

REDUSERER CELULITTER

Den dype bindevevsmassasjen med vakuum masserer bindevevet i huden og gir sirkulasjon celulittområdene. Resultatene taler for seg selv.

REDUSERER STREKKMERKER, RYNKER OG ARR

Elektroporasjon og bindevevsmassasje strammer opp huden, øker næringsopptaket og stimulerer cellefornyelsen.

REDUSERER ØDEMER OG VÆSKEOPPHOPNING

Effektiv drenering av væske med Eximias kraftige bindevevsmassasje og lymfedrenasje med vakuum.

Kunders opplevelser etter behandlinger med Eximia

KVINNE, 53 ÅR, ANSIKT

Ufattelig behagelig behandling som gir en utrolig følelse og synlige resultater etter bare én gang! Det føles og ser ut som man har vært på en lang skitur, med påfølgende badstue og avsluttes med vin foran peisen. Det er den følelsen man sitter igjen med.

Det morsomste er at folk rundt deg bemerker at man ser så bra ut, ung og «fresh». Herlig!

KVINNE, 44 ÅR, MAGE, RYGG OG ANSIKT

Er dette mulig? Var veldig skeptisk til å prøve denne behandlingen. Men etter å ha prøvd alle verdens kurer så måtte jeg gjøre et forsøk. Og virket gjorde det!

Etter første behandling forsant 2,5 cm rundt midjen. Har nå tatt 5 behandlinger og 9,5 cm er borte vekk!!! Anbefales på det varmeste.

Har nå tatt min første behandling på ansikt og jeg ser ikke trøtt og sliten ut for første gang på ett år. Er noe som heter løp og kjøp, men her blir det løp og prøv.

 

MANN, 31, MAGE OG RYGG

Etter 6 behandlinger: Fantastisk! Endelig ble jeg kvitt de kiloene jeg har måtte kjempe med en stund, dessuten er det behagelig.

 

KVINNE, 51, HEL KROPP

Jeg har i mange år slitt med fibromyalgi og leddartrose. Da cellulittene viste seg i all sin prakt, og smertene i ledd og kropp hindret meg i å trene dem bort, besluttet jeg å slanke dem vekk. Resultatet ble både mer cellulitter og løs hud. I flere år prøvde jeg diverse kremer og apparater – man er da forfengelig. Ingenting hjalp slik jeg ønsket.

Så fikk jeg høre om denne maskinen og behandlingen. Jeg bestilte time og snart var jeg i gang. Etter 3-4 ganger så jeg forskjell. Huden var jevnere, glattere og friskere. Men hvor var smertene mine? År med dagelige smerter og stivhet var så å si borte. Nå kan jeg trene, sy i knapper, spille orgel, rett og slett fungere. Maskinen skulle vært på blå resept!

Anbefalinger og omtaler i pressen

Eximia behandlingsmeny

Pink Garden Økologisk Ansikt. Isun + Eximia.

Med våre økologiske kombinasjonsbehandlinger for ansikt får du det beste verden har å tilby. Vi kombinerer naturens kraft fra Isun hudpleieprodukter med en oppløftende og oppstrammende lymfedrenering med bindevevsmassasje med Eximia.

Avfallsstoffer dreneres bort naturlig og cellene får ny næring fra aktive og levende planteingredienser. Vi mener dette er av de beste naturlige og økologiske ansiktsbehandlingene som finnes. Vår signaturbehandling.

Anbefales som intensiv kur på 10 ganger med oppfølgingsbehandling hver 3-5 uke.

Pink Garden Økologisk Ansikt (60 min. / 10 * 60 min. kur)
Enkel: 990 kr   Kur: 8 900 kr   Bestill time

 

Pink Garden Økologisk Ansikt (90 min. / 10 * 90 min. kur)
Enkel: 1 190 kr   Kur: 10 900 kr   Bestill time

Pink Garden Eximia Kropp

Med Pink Gardens Eximia Kropp velger du selv området du vil arbeide med. Tilpasset av din helsetilstand jobber vi med ultralyd i de dypere hudlagene, elektroporasjon for å stramme opp de øvre lagene og avslutter med en utrensende, sirkulasjonsfremmende og oppstrammende lymfedrenering med bindevevsmassasje.

Teknologien er avansert, men prosessen er enkel å forstå. Vi løser opp fettceller og setter igang kroppens forbrenning og egne rensesystemer. Vi løser opp blokkeringer og stagnerte områder og gjenoppretter flyt.

Kroppsbehandlinger med Eximia er med på å forandre menneskers liv. De fysiske resultatene er imponerende og listen over helsegevinster er lang. Prøv selv, vi er sikre på du også blir fornøyd.

Anbefales som intensiv kur på 10 ganger med oppfølgingsbehandling hver 3-5 uke etter kuren.

Legger, lår og rumpe (90 min. / 10 * 90 min. kur)
Enkel: 1 090 kr   Kur: 9 900 kr  Bestill time

 

Mage og rygg (60 min. / 10 * 60 min. kur)
Enkel: 990 kr   Kur: 8 900 kr   Bestill time

 

Armer og bryst (45 min. / 10 * 45 min. kur)
Enkel: 790 kr   Enkel: 6 900 kr   Bestill time

Gratis veiledning og konsultasjon

 

Våre erfarne terapauter er her for å veilede deg.
Har du spørsmål, trenger råd om valg av behandling eller lurer på hvordan du får best
mulig utbytte av oss og kunnskap, kontakt oss så hjelper vi deg på telefon, mail
eller personlig konsultasjon på klinikken.

 

Ring 400 62 464 E-post Bestill konsultasjon

Opplev umiddelbare resultater! Akkurat nå — få 3 for 2 behandlinger.

Eximia gir umiddelbare og synlige resultater innen vektreduksjon, punktslanking og velvære ved hjelp av nyeste teknologi innen ultralyd- og vakumbehandlinger.

* Fyll ut skjemaet over og få tilsendt verdikode for 3 for 2.