Behandlinger og prisliste

 

Pink Garden Signatur; Isun Ansikt

Vi på Pink Garden har bestemt oss for å jobbe utelukkende med Isun produkter. Vi har ikke funnet noe som er i nærheten av disse produktene når det kommer til filosofi, verdier, vitalitet, renhet og effekt, og vi er stolte av å tilby dette til deg.

Vi har nå jobbet med Isun i flere år og resultatene er imponerende. Vi ser spesielt gode resultater på de med akne, solskader, tørr hud og eksem. Isun hindrer og reverserer aldringstegn. Vi kombinerer det beste fra naturen med avansert teknologi og maskiner for optimal effekt.

Berry Fairy (60 MIN. / 10 * 60 MIN. KUR)
Behandlingen for en yngere hud i tenårene eller i begynnelsen av tyveårene. Huden renses klar og ren med Isun Rhassoul Peeling og damp. Dette gjør at huden får en jevnere hudtone med vitalitet og glød. Isun Intense Exfoliant enzympeeling påføres huden. Eximia lymfedrenasje drenerer bort avfallsstoffer og setter i gang blod og lymfesirkulasjon. Ansiktsmassasje med Isun Nourish facial balm gir fukt og næring til huden din. Serum påføres ansiktet sammen med passende ansiktsmaske og legges som et lokk som kapsler inn serumet og bringer det dypere ned i huden. Som siste steg i behandlingen sprayes ansiktet med oksygen og vitalitetsboosteren Ormus Myst.
Anbefales som intensiv kur på 10 ganger med oppfølgingsbehandling hver 3-5 uke.
Damp – Eximia/lymfedrenasje – Bindevevsmassasje – Oksygenspray.
Bestill time
ENKEL: 1 000 KR
KUR: 8 000 KR
Crystal Clear (80 MIN. / 10 * 80 MIN. KUR)
Dette er behandlingen for deg som har fet og uren hud. Isun har flere produkter som er spesialtilpasset uren hud . De reparerer skader og belastninger huden kan ha fått gjennom flere år med utbrudd og demper og forhindrer nye. Vi har jobbet med Isun i forbindelse med akne i flere år og ser at klienter kan få reversert arr og dempet utbrudd kraftig. Behandlingen utføres med en mineralrik peeling med damp etterfulgt av Isuns enzympeeling: Intense exfoliant. Intense exfoliant er betennelsesdempende og gir huden glød og vitalitet. Eximia lymfedrenasje utføres for å drenere ut avfallsstoffer og opphopninger. Behandling med krystallsliping jevner ut overflatestrukturen og forminsker arr og store porer. Stimulerer kapillærene til å frigjøre en konstant strøm av oksygen. Dette gjør at huden blir spenstigere og får en jevnere hudtone med vitalitet og glød. Behandlingen avsluttes med Rhassoul Neem mask som er antibateriell og mineralrik. Soothing Relife balm masseres inn i huden for å gi fukt og roe ned.
Anbefales som intensiv kur på 10 ganger med oppfølgingsbehandling hver 3-5 uke.
Damp – Eximia/Lymfedrenasje – Krystallsliping.
Bestill time
ENKEL: 1 200 KR
KUR: 9 490 KR
Beauty Queen (80 MIN. / 10 * 80 MIN. KUR)

Behandlingen passer for deg som har en voksen hud som trenger et lite løft. Regenererer og reparerer cellene, hindrer og beskytter aldring og gir pleie. Her bruker vi Isuns legendariske phyto infusion serum med antistoffer fra planteekstrakter. Emerald Sun Hydrosol ampuller gir fukt, booster kollagen og reverserer aldringstegn.

Under behandlingen får du en dyp lymfedrenasje av ansiktet som drenerer vekk opphopninger og setter i gang sirkulasjonen. Eximia øker produksjonen av kollagen og elastin og har en løftende effekt. Radiofrekvens løfter slapp hud. Her jobber vi med spensten i huden og med å få opp volum. Under behandlingen får du massage av ansikt, nakke, skuldre og hender.

Anbefales som intensiv kur på 10 ganger med oppfølgingsbehandling hver 3-5 uke.
Damp – Eximia/lymfedrenasje – Bindevevsmassasje – radiolift
Bestill time
ENKEL: 1 400 KR
KUR: 10 900 KR
Shining Star (120 MIN. / 10 * 120 MIN. KUR)

Denne behandlingen passer for deg som vil skinne ekstra mye på en fest eller kjenner du vil skjemme deg bort med det beste fra to verdener, naturen og moderne teknologi. Huden renses klar og ren med Rhassoul peeling og damp.

Behandling med krystallsliping jevner ut overflatestrukturen i huden samt stimulerer kapillærene til å frigjøre en konstant strøm av oksygen. Dette gjør at huden blir spenstigere og får en jevnere hudtone med vitalitet og glød.Eximia lymfedrenasje drenerer bort avfallsstoffer og setter i gang blod og lymfesirkulasjon. Øker kollagen og elastin produksjonen og gir et ansiktsløft. Etter dette får du Isuns svar på ampuller, Emerald Sun Hydrosol blandet med serumet Phyto Infusion som pumpes ned i huden med oksygen. Oksygen er viktig for at cellefornyelsen skal gå optimalt. Passende ansiktsmaske med næring til huden din legges som et lokk som kapsler inn serumene og bringer de dypere ned i huden.

Behandlingen avsluttes med en lett massage av ansikt, nakke og skuldre. Som siste steg i behandlingen sprayes ansiktet med oksygen og vitalitets serumet ormus.

Anbefales som kur mot pigmentforstyrrelser, akne, arr, sliten og grov hud, reduksjon av linjer m.m. Du får 10 behandlinger og betaler for 8.
Damp – Eximia – Krystallsliping – Oksygeninfusion
Bestill time
ENKEL: 1 600 KR
KUR: 12 900 KR
Fountain og Youth (100 MIN. / 10 * 100 MIN. KUR)

Fuktbad til huden. Retter opp ujevnheter i huden og tilfører fukt og vitalitet. Dyprens av huden med Rhassoul Peeling og damp, huden etterlates silkemyk. Eximia lymfedrenasje drenerer bort avfallsstoffer og setter i gang blod og lymfesirkulasjon.

Isuns svar på ampuller, Emerald Sun Hydrosol blandes med passende serum, Phyto Infusion med reparerende antistoffer fra planter pumpes ned i huden med oksygen. Oksygen bidrar til optimal cellefornyelse. Ormusholdige produkter gir liv og vitalitet og vekker huden din. Passende ansiktsmaske med næring til huden legges som et lokk som kapsler inn serumene og bringer de dypere ned i huden.

Behandlingen avsluttes med en lett massage av ansikt, nakke og skuldre. Som siste steg i behandlingen sprayes ansiktet med oksygen og ormus.

Anbefales som kur, du får 10 behandlinger og betaler for 8.
Apparater: Damp – Eximia – Oksygeninfusion
Bestill time
ENKEL: 1 600 KR
KUR: 12 900 KR
Sleeping Beauty (60 MIN. / 10 * 60 MIN. KUR)

Dempet belysning og levende lys. Dette er behandlingen for deg som trenger pleie, ro og næring. Ønsker du stresse ned eller har du hatt en periode med lite søvn er dette behandlingen for deg. Behandlingen utføres med rolige bevegelser og du svøpes inn i myke pledd og behagelig musikk. Ansiktet renses grundig med Isuns renseprodukter, peeling og damp.

Behagelig massage av ansikt, nakke og skuldre. Etterfølges av Isuns Peptide avkjølende øyebehandling mot hovene og mørke ringer under øynene. Ansiktet påføres en næringsrik og avkjølende maske tilpasset din hud mens du mottar hånd og arm massage. Under behandlingen vil det bli brukt aromatiske duftoljer som virker beroligende på kropp og sinn.

Anbefales som intensiv kur på 10 ganger med oppfølgingsbehandling hver 3-5 uke.
Hands only – aromatherapy oils – crystal essence therapy
Bestill time
ENKEL: 800 KR
KUR: 8 000 KR

 

Eximia kroppsforming

Eximia gir umiddelbare og synlige resultater innen vektreduksjon, cellulitter, punktslanking, oppstramming, utrensing og smertelindring.

Ved hjelp av nyeste teknologi innen ultralyd- og vakumbehandling, gir Eximia en komplett behandling som fremmer helse, velvære og kosmetisk pleie av ansikt og kropp.

Eximia Legger, Lår og Rumpe (70 MIN. / 10 * 70 MIN. KUR)
Med Eximia Kropp velger du selv området du vil arbeide med. Tilpasset av din helsetilstand behandler vi med ultralyd i de dypere hudlagene, elektroporasjon for å stramme opp de øvre lagene og avslutter med en utrensende, sirkulasjonsfremmende og oppstrammende lymfedrenering med bindevevsmassasje.
Anbefales som intensiv kur på 10 ganger med oppfølgingsbehandling hver 3-5 uke.
Bestill time
ENKEL: 1 090 KR
KUR: 9 900 KR
Eximia Mage og Rygg (60 MIN. / 10 * 60 MIN. KUR)
Bestill time
ENKEL: 990 KR
KUR: 8 900 KR
Eximia Armer og Bryst (45 MIN. / 10 * 45 MIN. KUR)
Bestill time
ENKEL: 890 KR
KUR: 7 900 KR

Akupunktur

Førstegangsbehandling med konsultasjon (60 min.)

På en første konsultasjon redegjør og kartlegger vi din helsesituasjon, og gjør i tillegg en innledende behandling som er tilpasset dine behov.

Bestill time
690 kr
Oppfølgingstime (60 min.)
Bestill time
ENKEL: 490 kr
10 GANGER: 4 400 kr

Kroppsbehandlinger

Deep sea relax (120 min.)

Plei gudinnen eller guden i deg med en himmelsk gave for hele kroppen. Dette er en dypt avslappende behandling hvor vi i tillegg til hud- og kroppspleie fokuserer på pusteteknikker for avspenning og for å slippe stress.

Behandlingen starter med et avslappende fotbad med dødehavssalter, etterfulgt av 20 minutter ryggmassasje. Videre får du vår klassiske økologiske dyprens av ansiktet sammen med en personlig hudanalyse. Vi tilpasser alt til din hudtype og gir deg fuktighetsgivende spesialmasker. Vi gir deg så en avslappende ansikts- og hodebunnsmassasje.

Optimalt langvarig resultat får du ved å følge opp salongbehandlingen med et eget hjemmeprogram.

Bestill time
1 800 kr
Ryggbehandling (60 min.)

Passer spesielt godt for deg som er plaget av akneutbrudd på ryggen. Inkluderer rens, peeling, damp og avslutter med en næringsgivende og utrensende maske.

Bestill time
990 kr

Massasje

Klassisk massasje

Klassisk massasje er en rytmisk knaing og strekking av musklene. Ved å påvirker blod- og lymfesirkulasjonen, vil musklene igjen føles smidigere og mer elastiske. Dette er en massasjeform som gjerne benyttes for å slippe muskelsmerter, spenninger og generellt stiv muskulatur.

Bestill time
Rygg 30 min. – 500 kr
Rygg 60 min. – 1000 kr
Kropp 90 min. – 1200 kr
Kropp 120 min – 1600 kr

Vipper og bryn

Skjønnhet henger tett sammen med velvære. Føl deg fantastisk med enkle grep, og møt hverdagen med et nytt blikk etter en behandling hos oss.

Farging av vipper (20 min.)
Bestill time
260 kr
Farging av bryn (20 min.)
Bestill time
260 kr
Forming, napping og farging av vipper og bryn (60 min.)
Bestill time
640 kr
Vippe extentions – nytt sett (120 min.)
Bestill time
1 600 kr
Vippe extension påfyll
Priser for påfyll forutsetter at de opprinnelige vippene er påsatt hos Pink Garden. Kontakt oss dersom de kommer fra en annen klinikk og du trenger påfyll, korrigering eller eventuellt nytt sett. Prisene gjelder for inntil angitt uke.
Etter 4 uker kreves fjerning av gjenværende vipper fra forrige sett og påsetting av et helt nytt for å få perfekt resultat. Dette er tidkrevende og er årsaken til prisen. Vi anbefaler påfylling hver 2-3 uke for best resultat og lavest pris.
Bestill time
 2 uker – 600 kr
3 uker – 1000 kr
4 uker – 1 400 kr