Forside

Pink Garden

Økologisk klinikk i Vika i Oslo. Vi jobber med helhetlige metoder som fremmer naturlig helse, skjønnhet og velvære.

Hos oss får du et avslappende og inspirerende pusterom i hverdagen.

Behandlinger

Vi bruker kun helt rene produkter og jobber med naturlige behandlingsformer som gir varige resultater.

Behandlinger og priser

Kontakt oss

Telefon:   400 62 464
E-post:  klinikk@pinkgarden.no
Adresse: Parkveien 80, 0254 OSLO (kart)

1

Økologisk

Av hensyn til din kropp og vårt miljø bruker vi 100% rene produkter.
2

Helhetlig

Vi ser kroppen som en helhet, og setter din helse i sammenheng med fysiske, mentale og energetiske utfordringer for å gi effektive behandlinger med varige resultater.
3

Avslappende

Hos oss kan du slappe av og falle til ro i profesjonelle terapeuters hender. Nyt duftene, lydene, levende lys og berøringene mens du svøpes inn i myke pledd.
4

Inspirerende

Med kunnskap, opplevelser, resultater og spennende produkter inspirerer vi våre klienter til varige forandringer. Få påfyll av energi og glede.

Økologisk hudpleie

Økologisk hudpleie

Isun alive and ageless skincare. Eneste hudpleieserien i Skandinavia basert på supermat og raw food prinsipper. Levende planteceller. Helhetlige behandlinger med lymfedrenasje og oksygeninfusion. Krystallskliping med oksygen.

 

Eximia

Eximia

Høyteknologisk figurforming med verdens ledende ultralyd- og vakum behandlinger. Slankende, hudoppstrammende, formende og utrensende. Lymfedrenasje og bindevevsmasasje. Rensende detox for hele kroppen.

Skjønnhet

Skjønnhet

Fremhev din skjønnhet med behandlinger som vippe extentions, forming og farging av vipper og bryn. Make-up med Isun mineralsminke.

 

Akupunktur

Akupunktur

Kunnskapen fra østen. Løsne fysiske og energetiske blokkeringer i kropp og sinn med akupunktur. Et urgammelt verktøy som hjelper kroppen med å helbrede seg selv. 

Stillpoint og coaching

Stillpoint og coaching

En praktisk og selvutviklende terapiform som kalibrerer deg og din kropp ved hjelp av vibrasjonell medisin og essenser. Coaching hjelper deg til å nå dine mål, drømmer og til å finne frem potensialene dine. 

 

Kroppsbehandling

Kroppsbehandling

Ta vare på kroppen din og slipp spenninger i kropp og sinn med blant annet klassisk massasje, rosenmetoden og reiki.

Kurs

Kurs

Kunnskap gir utvikling. Vi holder inspirerende kurs innen ernæring, detox, yoga, meditasjon og andre spennende temaer. Retreater og lengre opphold holder vi på vårt svenske kurssenter.

 

Detox og kost

Detox og kost

Felles for alle behandlingen våre er at effekten forsterkes når de kombineres med enkle tillegg i kosthold og mosjonsvaner. Vi gir veiledning innen detox, trening og ernæring. Vi holder også detoxretreater på Mariagården i Sverige.

 

Gå til behandlingsmenyen

Omtaler fra kunder og pressen

  • Lokalene var varme, luktet kjempe godt, var fin og behagelig musikk og jeg kan virkelig ikke få rost dere nok i forhold til både kundebehandling, hvordan behandlingen foregikk, hvordan lokalene så ut og i det hele tatt - var virkelig en opplevelse.. Beste behandlingen jeg noen sinne har hatt, og det sier virkelig noe for jeg har hatt en del!
    Fanny
  • Tusen takk for en utrolig deilig behandling i dag! Verdt å vente i månedsvis på den. Gleder meg SÅ til neste time! Du er så tilstede og nærværende og dyktig som gjør behandlingen til en fantastisk nytelse. Det vet jeg som har vært innom mange velvære/skjønnhetsklinikker fra ung alder!
    Anne KristinFast kunde hos Pia Meliane

Timebestilling

Vi har åpent etter avtale og anbefaler at du bestiller time i forveien. Ring oss på 400 62 464 eller send mail til klinikk@pinkgarden.no så hjelper vi deg!

Gratis veiledning

Dersom du ikke kjenner våre behandlingmetoder fra før, eller er usikker på hva som er best for deg – kontakt oss for å avtale en gratis konsultasjon. Vi hjelper deg gjerne!

Inspirasjon

Bli inspirert med våre kurs innen blant annet mat, helse og selvutvikling i Oslo eller på Mariagården – vår svenske kursgård.